Sulamilah Hariku
--Assalamualaikum--
* MisCiko.Gadis biasa.Tiada yang istimewa buat diri ini.Bertatih mencari redha Ilahi bukannya pada manusia.Senyumlah diri ini biarpun duka yang tiba, pahit yang menyusul.kerana aku percaya,Allah sentiasa ada =') *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: MisCikoPiko

Crazy Little Thing Called Love
Wednesday, 4 July 2012 | 03:03 | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM.. ^_^


''loving someone and having them love you back is the most precious thing in world.''

semalam aku da layan satu citer nie ' CRAZY LITTLE THING CALLED LOVE'. my second time. jarang aku lyn citer thai nie. sbb kdg2 citer dya tu over sikit.klu bab lawan-lawan bole gak la layan.


tpi citer ni special sikit. bukan lawan-lawan. tapi love. haha. geli pulak bunyinya.. sebnarnya kan-_- aku tertarik tgok muka encem hero dya tu, sbb tu tertarik nak tgok nie. nmpak tu, x baik kan aku? ( usya yg encem-encem ja)

just a simple story. bole agak endingnya. tpi sweet story yg akan mengingatkan kita kenangan zaman-zaman sekolah dulu.haha. Kisahnya mengenai seorang gadis yang sweet-sweet ja, pelajar biasa, tak berapa cantik, berkawan pun ngan orang biasa sahaja tpi sudah jatuh cinta dengan pelajar senior yang luar biasa orangnya. ;)


macam-macam usaha mereka buat nak menarik perhatian si senior tu tpi sayangnya satu pun tak berjaya. namun, si gadis biasa-biasa nie x pernah putus asa. setakat nie, aku masih berjaya menahan air mata. masa berlalu... si gadis tu pun menjadi semakin cantik.

cantik kan?


mood malaz menyerang..T_T..sorry

setelah tiga tahun memendam rasa, rupa-rupanya lelaki itu dah lama sukakan dya sejak gadis tu kecik lagi cuma tak mampu nak luahkan isi hati. tapi dah terlambat.Perempuan tu kena sambung pelajaran ke US. sayang....( dah menitis air mataku)


9 tahun berlalu....lelaki dan perempuan itu berjaya dalam haluan masing-masing dan dipertemukan dalam satu ' talkshow'. akhirnya, lelaki tersebut telah pun berjaya meluahkan perasaannya pada si perempuan itu.
hepy ending !


# perempuan nie jadikan lelaki nie sbgai sumber inspirasi dalam melangkah menjadi orang yang lebih baik. ini sebab la dipanggil 
' crazy little thing called love'. 


sama tak kening kami? haha.