Sulamilah Hariku
--Assalamualaikum--
* MisCiko.Gadis biasa.Tiada yang istimewa buat diri ini.Bertatih mencari redha Ilahi bukannya pada manusia.Senyumlah diri ini biarpun duka yang tiba, pahit yang menyusul.kerana aku percaya,Allah sentiasa ada =') *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: MisCikoPiko

{MP3) MAHER ZAIN FULL ALBUM
Monday, 25 June 2012 | 08:23 | 0 comments
Assalamualaikum..


ni hao ma? hai..hai.. post special untuk peminat-peminat setia MAHER ZAIN, terutamanya 'aku'. aku dah lama minat maher zain nie dari zaman hingusan tuu. tak caye? meh cini, aku kasi taw cikit! nak dijadikan cerita kan, disebabkan dah terlalu byk masa free kt umah nie, aku pun g la skodeng nk download lagu-lagu terkini dya. Terjumpak la something yang memang telah memudahkan urusan aku tadi. iaitu FULL album free download punyer, memang terbaek la! so, nak share la ngan anda semua~


FULL ALBUM 'FORGIVE ME'


1. I Love You So
2. Number One For Me
3. Mawlaya { paling suka!}
4. My Little girl
5.Forgive Me
6. One Big Family
7. Assalamu Alayka
8. Paradise
9. Masya ALLAH
10. Radhitu Billahi Rabba
11. Freedom 
12. So Soon
13. Muhammad
14. Guide Me All The Way

so, apa yang perlu anda lakukan adalah

STEP 1- sila pergi dan tekan link ini

STEP 2- tekan ja kat link Upload.to


STEP 3 - sila tunggu...( kesabaran yang tinggi amat diperlukan )




#dulu aku dah ada semua lgu lama-lama dya, tapi dek virus kt laptop aku nie kan..abeh semua kena makan. stress!! tpi malam nie bole enjoy dgr lagu bf lama aku nie, yeayyy!!